søndag 4. april 2010

Påskestemning

Det har vært stille på bloggfronten for min del denne påsken. Jeg har rett og slett hatt datahavari. Men omsider begynner ting å komme på plass igjen.

Og denne vakre påskedagen har jeg vært ute og ruslet tur i deilig vårvær. Det er fantastisk når vegene begynner å bli bare, og det igjen er greit å gå i joggesko. Nå er fjellstøvlene satt vekk for denne vinteren, og vårskoene er framme.
Sola som speiler seg i vanndammene er vakkert. Og det gir glede langt inni sjelen.
Langs husveggen begynner plenen å titte fram.
Og ute på plattingen har mine to urtepotter tint fram. Om vekstene oppi har overlevd en sprengkald vinter gjenstår å se. Jeg er vel forberedt på at ny urter må plantes om noen uker. Men de gamle vekstene skal få en sjanse først.


Jeg kunne selvsagt publisert et bilde av påskeegget mitt, som er/var fullt av sukker i mange fasonger og farger. Men den store matgleden i påsken er likevel middagene. En oppskrift på falafel måtte prøves ut for noen dager siden. Jeg stekte dem som burgere. Jeg kommer ikke til å publisere noen oppskrift på dem her, for den må utbedres litt. Burgerne ble gode, men noe sier meg at de kan bli enda bedre med noen endringer. Så kikertburgere er noe jeg må prøve og eksperimentere med framover.

2 kommentarer:

  1. Jeg ble sulten av det siste bildet ditt ;-)

    SvarSlett
  2. Datahavari er ikke noe særlig ! Bra at det ordna seg, da :-) Godt med vår nå !!!

    SvarSlett