fredag 2. mars 2012

Å buzze Carbaderm

Ja, jeg er en Buzzador. Det vil si at jeg er så heldig å få være med å teste ut ulike produkter og tjenester. Jeg liker å få vareprøver tilsendt i posten, og ha god tid til å teste dem. På den måten slipper jeg å bruke masse penger på varer jeg ikke kan bruke. 

Men som Buzzador gir jeg også venner og familie mulighet til å teste produkter. Den kampanjen jeg har vært med på nå, er en for Carbaderm. Jeg fikk tilsendt en pakke med to store tuber krem til meg selv - en med parfyme og en uten. I tillegg fikk jeg 15 små tuber jeg skulle gi bort til andre.  Jeg ser enkelte har invitert til ulike sammenkomster, hvor de har fortalt om Buzzador og Carbaderm. Jeg har valgt å gjøre det litt annerledes.
I perioden har jeg hatt de små tubene i ryggsekken, veska og jakkelommer. Og gitt bort til venner når jeg har møtt dem i ulike sammenhenger. De fleste tubene har blitt Buzzet over en lunsj eller en kopp kaffe på kafè. Å gjøre det på den måten har gjort at Buzzingen ikke har medført noe stress eller mas. 


Jeg valgte også å gjøre det litt annerledes i forhold til den største tuben med uparfymert krem. Den skulle jeg egentlig bruke selv, men jeg lot min yngste søster få den. Også beholdt jeg en av de små tubene selv istedet, i tillegg til den store med parfymert krem. Dette for at min søster, som har veldig tørr hud, skulle få teste kremen skikkelig. Og tilbakemeldingene fra henne var gode. Det var en krem som fungerte for henne.
Selv har jeg brukt Carbaderm med parfyme, og jeg har gode erfaringer med den.  Som lupus-pasient har jeg til dels store hudproblemer. Og det er mange kremer jeg reagerer på. Men denne fungerer bra. Den trekker fort inn i huden, er lett å smøre på og gir ihvertfall meg en myk og kløfri hud. En annen ting jeg også er fornøyd med er fasongen på tuben og materialet i den. Som revmatiker kan det være en utfordring å få kremer ut av tuben, men denne gangen har det gått problemfritt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar