lørdag 12. mai 2012

Lørdagskos

På dagens handletur på Meny fant jeg ferdige fruktfat. Dette var snadder for en bloggeier som er veldig glad i frukt og bær. Fruktfat er sjelden kost hjemme hos meg. Siden jeg er enslig blir det litt mye å kjøpe mange sorter fersk frukt. Druene selges som regel bare i halv- eller helkilos pakninger, fersk ananas og ulike meloner må som regel kjøpes hele... Ja, det blir fort mange store pakninger hvis jeg skal ha et fruktfat. Og i tillegg til at det blir mer enn jeg orker spise, så blir det fort mer enn jeg orker å bære med meg hjem fra butikken også. 


Så jeg gleder meg over en passe stor pakning med mye forskjellig godt i. Riktignok er kiloprisen litt høyere, men når jeg trekker fra alt svinnet som ville blitt ved å kjøpe alt i store pakninger, så blir det ikke så ille. Og jeg gleder meg til å se dagens etappe av Giro d' Italia samtidig som jeg gumler deilig frukt.

6 kommentarer:

 1. Det så kjempegodt ut! Bra at noen butikker har skjønt det ;-)

  SvarSlett
 2. Helt enig,Dette fruktfatet så godt ut, fint å kose seg med og så er det jo sååå mye sunnere en snop.Ha en fin helg,.

  SvarSlett
 3. Dette var genialt ! Håper du kosa deg :-)

  SvarSlett
 4. De fleste butikker (hvertfall der jeg har prøvd...) deler opp meloner på forespørsel. En halvkilo druer kan fort forsvinne på en ettermiddag her i huset, så den problemstillingen ser jeg ikke... ;)

  SvarSlett
 5. Jeg ser heller ikke noe problem med å kjøpe en halvkilo druer, og spise dem opp iløpet av en kveld. Men likevel ser jeg gleden i å kunne kjøpe et brett med ulike typer frukt og bær som lørdagskos... :)

  SvarSlett