
Hvor oppskriften kommer fra vet jeg ikke. Men jeg har fått den på mail fra samme venninne som ga meg oppskriften på pastasausen.
4 ss olivenolje eller rapsolje
2 middelsstore løk, hakket
2 paprika, haket
chili (alt etter hvor sterk du vil ha det)
2 fedd hvitløk, hakket
1 ss spisskarvefrø (hele)
2 bokser hakkede tomater
2 bokser kidneybønner eller andre bønner (ICA har også bokser med bønneblandinger)
salt og pepper
Surr løken i fem min, tilsett paprika, surr fem min til.
Tilsett chili, hvitløk og spisskarve. Rør og tilsett tomatene.
La bønnene renne av og ta vare på 1,5 dl av væsken. Hell bønner og væske i gryta. Kok videre i 15-20 min. Krydre med salt og pepper.Godt med ris eller brød. Hvis du bruker en boks tomater mindre og venter med å tilsette mer væske før du må og i tilegg moser bønnene litt, har du en bønnestuing som du kan bruke til nachos eller tortillas.
Åååå, d så og hørtes kjempegodt ut!!!
SvarSlettBare minus bønner og hvitløk for min del da :-)
Du får bytte ut bønnene med kjøtt da vet du.
SvarSlett