tirsdag 26. oktober 2010

Helter på besøk...

I dag er andre dagen på cellegift for lille Dina. Og i morges kom forespørselen om tante kunne komme innom for å ta bilde, for det var storfint besøk i vente på barneavdelingen på St.Olav. Og tante lot seg ikke be to ganger. Et møte med nybakte seriemestere er jo slett ikke å forakte...
Ja, spillere og trenere fra Rosenborg var på besøk på barneavdelingen i dag. Storebror Sebastian og pappa var nede i førskolen og fikk med seg det som foregikk der. Der var det samling med pizza, brus og autografskriving. Men noen av ungene fikk ikke forlate avdelingen. Og en av dem var lille Dina. Så lenge hun får cellegift må hun være på avdelingen. Men det gjorde jo slett ingenting. For det kom jo fire kjekke gutter på besøk til henne. At det nok var mer stas for mamma og tante enn for henne er en helt annen sak...
Det var godt at storebror også var på sykehuset i dag. Godt å se at også han blir tatt godt vare på. Det så ut til at han var rimelig husvarm på avdelingen.
Og denne aktive jenta ser ikke ut til å reagere på cellegifta så langt. Litt irritert på alle slangene innimellom. Men ellers blid og fornøyd. Vi må nok regne med at bivirkningene vil melde seg etterhvert. Men hver dag uten plager for vesla er en bonus.

7 kommentarer:

  1. Aner meg at tante kosa seg ekstra på sykebesøk i kveld ja :) Godt å høre at det går bra med jenta så langt! Krysser fingrene :)

    SvarSlett
  2. Skulle gjerne møtt disse karene selv jeg altså! Flott at det går så bra og lite bivirkninger så langt!

    SvarSlett
  3. Så godt å høre at det går bra, og så stas med slik storfint besøk! :)

    SvarSlett
  4. Hehe...ja dette var nok mer stas for de voksne, tror jeg ;-) Så fint at du fikk tatt bilder, det er jo et minne for livet !

    SvarSlett
  5. Wow! Så utrolig flott at det kom så storfint besøk! Og jeg er også sikker på at det var mer stas for voksne enn for småbarna ... men gudene skal vite at de voksne der fortjener det! <3

    SvarSlett
  6. Tenker tante og mamma kosa seg, ja! ;) Kjempeglad for hver dag som går uten plager for Dina sin del!

    SvarSlett
  7. Ja, det var nok mer kos for de voksne enn for de minste barna på sykehuset. Men for de litt større barna var det kjempestas. :-)

    SvarSlett